Advertising space
INSIDE CELEBRITY NEWS

Greet Rouffaer een feeks?

24/02/10 09:31
Ex-man Jan van den Broeck niet te spreken over de actrice  


In Dag Allemaal haalt dirigent Jan Van den Broeck zijn ex-vrouw Greet Rouffaer helemaal door het slijk. Volgens hem was Greet een hardvochtige, egocentrische feeks. Harde woorden voor een ex-geliefde. De twee waren nochtans 5 jaar samen, maar in 2005 volgde de echtscheiding.

“Eén jaar is het goed gegaan, maar vooral de laatste drie waren een hel. Ik kan bijna niet anders dan onfraaie dingen zeggen over Greet. Voor mij was het een trauma. Toen we uit elkaar gingen, had ik niks meer. Geen bed, geen kast, geen stoel, niets. Greet wilde een vechtscheiding, maar dat heb ik kunnen afwenden. Bij haar ging het altijd om geld. Daarom is het ook fout gelopen tussen ons: ik verdiende niet genoeg naar haar zin”, vertelt een kwade Van den Broeck in Dag Allemaal

 "Ik mocht niks van haar. Mijn vrienden en zelfs mijn familie mochten niet op bezoek komen. Greet was half hysterisch toen ik mijn zus en schoonbroer eens binnengelaten had. Op café gaan mocht ik ook niet. Als ik naar het voetbal op tv wilde kijken, moest ik dat weken op voorhand aanvragen. Soms mocht het, en dan zat Greet in de keuken te mokken. En dat terwijl ik alles gedaan heb voor die vrouw. Het huishouden, de was, de boodschappen, koken,... Ik was gewoon haar butler", aldus Jan Van den Broeck.

Greet heeft nog niet gereageerd op dit verhaal.

Kimley Briesen - Starlounge
Foto's: Photonews

Had Loridon iets met Goedele?
Had Loridon iets met Goedele?